Avaya CTIntegrations’ı Satın Aldığını Duyurdu

 class=

İletişim ve işbirliğini geliştirmek ve basitleştirmek için çözümlerde küresel bir lider olan Avaya (NYSE:AVYA), bugün Austin, Teksas merkezli özel bir iletişim merkezi yazılım geliştirme ve sistem entegrasyon şirketi olan CTIntegrations‘ı satın aldığını duyurdu. CTIntegrations, Avaya’ya geniş iletişim merkezi müşteri tabanı için ek dijital özellikler sağlar ve Avaya OneCloud™AI destekli deneyim platformunu daha da geliştirecektir.

CTIntegrations, CT Suite ve konnektörlerinin arkasındaki şirkettir ve Avaya OneCloud platformunda derin uzmanlık ve müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarını anlama olan Avaya DevConnect iş ortağı ekosisteminin bir parçası olmuştur. Mevcut birçok Avaya müşterisi şu anda Avaya iletişim merkezlerine entegre olan CT Suite özelliklerinden yararlanmaktadır.

Avaya yönetimi CTIntegrations ekibinin Avaya’ya katılmasından heyecan duymaktadır. Avaya’nın iletişim merkezi platformunda geniş alan uzmanlığıyla birlikte getirdikleri muazzam yetenek, inovasyon gücüne değer katacak ve Avaya OneCloud CCaaS çözümünü daha da güçlendirecektir.

Bu satın alma aynı zamanda CCaaS’ın ötesindeki genel Avaya OneCloud platformunu desteklemede de önemli bir rol oynamaktadır. Böylece müşteriler özel ihtiyaçlarını karşılamak için optimize edilmiş çözümler için ek yapı taşları ile birleştirilebilir Avaya bulut platformumuzdan tam olarak yararlanabilirler.

CTIntegrations CEO’su ve Kurucusu Ronny Flaatten, “Avaya ve CTIntegrations birkaç yıldır olağanüstü ortaklar ve müşterilerimizin entegre bir ekip olarak artan sinerjilerden yararlanacağından eminim.” dedi. “Avaya oneCloud CCaaS çözümleriyle hibrit bulut da dahil olmak üzere yeni nesil bulutun avantajlarından yararlanmak ve birleştirilebilir Avaya OneCloud platformunun yeteneklerini daha da genişletmek için Avaya müşterileri için olağanüstü deneyimler oluşturmaya devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Artpro Uzmanı Şimdi Online
Mesaj Gönder
Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Taşındık!

YENİ ADRESİMİZ
Atatürk Bulvarı, Deposite İş Merkezi A1 Blok Daire 309 İkitelli Osb Mahallesi Başakşehir İstanbul

+90 (212) 438 01 11