Artpro Teknoloji, Avaya’nın Profesyonel Çözümlerini sunan bir iş ortağıdır.

Birlikte, müşteri ve ekip katılımı, birleşik iletişim ve işbirliği, iletişim merkezi, müşteri deneyimi yönetimi ve ağ iletişimi için küresel çözümler ve teknolojiler sunuyoruz.

Avaya ile birlikte, ortaklıklar oluşturma, kurumlar ile iş geliştirme ve bireylerin bu süreçte pay sahibi olmalarını güçlendirme konusundaki derin duygularını paylaşan bir ortaklığa sahiptir. 

Son teknoloji işbirlikçi ve bağlayıcı teknolojileri sunarak, Avaya teknolojileri ile Artpro Teknoloji, ideal sistemler ile yaşamayı amaçlamaktadır: insanları, işletmeleri ve dünyayı olumlu yönde etkileyen kolektif bir sistem oluşturmak için gayret sarf eder.

Avaya, dünyanın en önemli operasyonlarının kritik, gerçek zamanlı iletişim uygulamalarını, iletişim merkezi ve birleşik iletişim için eksiksiz bir yazılım ve hizmetler portföyü sunar. Avaya, iletişimin iş stratejisi ve operasyonlarla bütünleştirilmesiyle organizasyonların başarısında lider olarak bilinir.

 class=

Artpro Technologyis a business partner offering Avaya’s Professional Solutions.

Together with Avaya we offer global solutions and technologies for customer and team participation, unified communications and collaboration, contact center, customer experience management and networking.

We have a partnership with Avaya, who shares his deep feelings about building partnerships, developing business with institutions and empowering individuals to have a share in this process. By offering state-of-the-art collaborative and binding technologies Avaya technologies and Artpro Teknoloji aim to progress with ideal systems: we strive to create a collective system that positively affects people, businesses and the world.

Avaya provides a complete portfolio of software and services for critical, real-time communication applications, communications center and unified communications, of the world’s most important operations. Avaya is known as a leader in the  organizations’s success by integrating communication into business strategy and operations.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Artpro Uzmanı Şimdi Online
Mesaj Gönder
Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Taşındık!

YENİ ADRESİMİZ
Atatürk Bulvarı, Deposite İş Merkezi A1 Blok Daire 309 İkitelli Osb Mahallesi Başakşehir İstanbul

+90 (212) 438 01 11